Loading the content... Loading depends on your connection speed!

KOOP OP DEZE FOTOGALERIE EEN LANDSCHAPSFOTO VAN MARTIN KERS. VOOR THUIS OF OP KANTOOR.

Hoe werkt het?

Wereldberoemd
Al bijna vijftig jaar maakt Martin Kers opnames van de mooiste plekken in Nederland en in de rest van de wereld. De foto’s zijn bekend uit de lang rij van fotoboeken, uit tijdschriften, van kalenders, ansichtkaarten en tentoonstellingen. De landschappen zijn beroemd in Nederland tot in Japan. Steeds herkenbaar en altijd nét vanuit een ander perspectief en/of op uniek moment geschoten.

Martin Kers thuis aan de muur
Sommige beelden op deze website zijn bekende classics, maar de fotograaf heeft zich verder ontwikkeld als uniek landschapsfotograaf met beelden die een nieuw zicht geven op de ongekende ruimte van het Nederlandse landschap. Daarnaast schoot Kers een indrukwekkend foto-oeuvre van verre reisbestemmingen, met ongekende en ongerepte plekken ergens op de wereld. Een selectie is nu te koop.

Al deze foto’s zijn te koop en kunt u, ingelijst en wel, direct aan de muur te hangen. Thuis of bijvoorbeeld op kantoor. Er is keuze uit drie formaten en vier verschillende presentaties: in een moderne matzwarte baklijst, voorzien van een eigentijdse glanzende gietlaag, met plexiglas of een matte folie.

Een aantrekkelijke prijs
Foto’s van Martin Kers zijn normaal gesproken kostbaar. Zeker in de drukkwaliteit als deze. Maar door stroomlijning van het proces en doordat er geen andere partijen tussen zitten, kunt u de originele, gesigneerde en in beperkte oplage gedrukte foto’s via deze webshop voor een aantrekkelijke prijs aanschaffen en thuisbezorgd krijgen.

De beste kwaliteit
De foto’s worden in een professioneel vaklab prachtig afgedrukt op het beste papier. Elke foto is gesigneerd door Martin Kers en – indien gewenst – voorzien van een persoonlijke opdracht.

Bestellen is heel eenvoudig.
Klik de foto aan die u wilt hebben en kies vervolgens in welk formaat en welke presentatie u wenst. Klik dat formaat aan en reken vervolgens op veilige manier af. Na ongeveer 15 werkdagen krijgt u de foto thuisgestuurd en kunt u genieten.

Oplage
De foto’s hebben een oplage van 20 exemplaren, ze zijn genummerd en gesigneerd.

Uitleg afwerking

Lambdaprint + Mat zwarte baklijst
De foto wordt opgeplakt op een zogenaamd 3 mm dibond (ofwel aluminium) achtergrond. Aan de voorkant ligt anti reflectie plexiglas. Deze foto is ingelijst in een stijlvolle matzwarte baklijst. De foto is uitgeprint op Lambdaprint (ook wel genoemd C-Print of Profprint). Dit is een belichtingstechniek van ongeëvenaarde topkwaliteit. In vergelijking met andere (inkjet) technieken wordt de realistische weergave van de werkelijkheid met deze print het dichtst benaderd.

Lambdaprint + Plexiglas
De foto wordt opgeplakt op een zogenaamd 3 mm dibond (ofwel aluminium) achtergrond. Aan de voorkant ligt anti reflectie plexiglas. De foto krijgt een modern ophangframe. De foto is uitgeprint op Lambdaprint (ook wel genoemd C-Print of Profprint). Dit is een belichtingstechniek van ongeëvenaarde topkwaliteit. In vergelijking met andere (inkjet) technieken wordt de realistische weergave van de werkelijkheid met deze print het dichtst benaderd.

Lambdaprint + Satinfolie
De print wordt opgeplakt op 3 mm dibond (aluminium) en voorzien van zachte satinfolie. De foto krijgt een modern ophangframe. De foto is uitgeprint op Lambdaprint. Dit is een belichtingstechniek van ongeëvenaarde topkwaliteit. In vergelijking met andere (inkjet) technieken wordt de realistische weergave van de werkelijkheid met deze print het dichtst benaderd. Door de kleurkracht en de vloeiende contrastovergangen hebben de fotoafdrukken een zeer natuurlijke uitstraling.

Print
Dit is een zeer hoogwaardige foto als Lambdaprint. Het is een foto zoals die door speciaalzaken kan worden opgeplakt, voorzien van een beschermlaag, van een lijst en een ophangsysteem. De foto is uitgeprint op Lambdaprint (ook wel genoemd C-Print of Profprint). Dit is een belichtingstechniek van ongeëvenaarde topkwaliteit. In vergelijking met andere (inkjet) technieken wordt de realistische weergave van de werkelijkheid met deze print het dichtst benaderd.

 

Copyright 2014 Martin Kers

Mobile version: Enabled